Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Antibes kis vászontáska

Rövidfülű, natúr színű pamut bevásárlótáska. Mosható, strapabíró anyagból készült. Emblémázását szitanyomással javasoljuk. 346406
346406
27,5 × 31 cm
Ár: 194 Ft + áfa

Antibes kis vászontáska Emblézmásás, feliratozás

Antibes kis vászontáska csomagolási adatai

Karton 250 db
Kiscsomag 50 db
Vámtarifa 42029298900

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Loja vászontáska
347 Ft + áfa
MATEUSZ Pamut táska
635 Ft + áfa
Odessa pamut táska
1838 Ft + áfa

Vászontáska

Környezetbarát és tartós, természetes anyagok felhasználásával készül. Hosszú és rövidfülű kivitelben, natúr vagy színes változatban, hosszú távú reklámhordozó és újra rendkívül népszerű a reklámtáskák között a vászontáska.

Reklámtáskák

Papírtáska, papír reklámtáska környezetbarát és praktikus reklámhordozó, ami mindíg szem előtt van. Szalagfüles papírtáskák, sodrottfüles papírtáskák és zsinórfüles papírtáskák: azonnali készletek, széles szín- és méretválaszték.
Non-woven bevásárlótáskák, tartóssága és környezetbarát volta miatt különös népszeruségnek örvend a nonwoven bevásárlótáska, melynek számos változata szerepel kínálatunkban. Széles színválaszték és kialakítás közül választhat.
Vászontáskák, környezetbarát és tartós, természetes anyagok felhasználásával készül. Hosszú és rövidfülű kivitelben, natúr vagy színes változatban, hosszú távú reklámhordozó és újra rendkívül népszerű a reklámtáskák között a vászontáska.