Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Chatham öngyújtó

Műanyag, változatos színű öngyújtó. Újratölthető, szabályozható lángmérettel. Emblémázását tamponnyomással javasoljuk. 004603
004603
2,3 × 1 × 8 cm
Ár: 124 Ft + áfa

Chatham öngyújtó Más színben

Chatham öngyújtó Emblézmásás, feliratozás

Chatham öngyújtó csomagolási adatai

Karton 1000 db
Kiscsomag 50 db
Vámtarifa 96132000000

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Knoxville öngyújtó
139 Ft + áfa

Öngyújtó

Az egyik legtökéletesebb reklámajándék az öngyújtó. A reklámajándék katalógusunkban széles választék megtalálható az emblémázható öngyújtókból. Megtalálható a hagyományos gázos öngyújtókon kívül a praktikus gázgyújtók és a benzines öngyújtók is. A műanyag öngyújtókat tamponnyomással, a fémeket gravírozással is tudjuk emblémázni. A gázgyújtókból több praktikus kiegészítővel ellátott változat is megtalálható a reklámajándék katalógusunkban, melyeket szintén gravírozással vagy tamponnyomással tudjuk megszemélysíteni.

Öngyújtó

Az öngyújtó nagyszerű reklámajándék. Nagy választékban fordul elő katalógusunkban a reklámajándékok között. Kezdve a gázos öngyújtókkal a praktikus gázgyújtókon át egészen a benzines öngyújtóig minden megtalálható. Valamennyi emblémázható: a műanyagból valókat tamponnyomással, a fémből valókat pedig gravírozással. Gázgyújtókból válogathat kiegészítős változatok között, amelyek mind megtalálhatók reklámajándék katalógusunkban.