Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Ledify LED-es világító trófea

Egyedi gyártású akril trófea többszínű LED világító alappal. Egyedi formával és gravírozott mintával. 3 db AA elemmel szállítjuk. Az ár tartalmazza a gravírozás költségét. Minimális rendelési mennyiség: 25 db. AP718195-E
AP718195-E
140×210 mm
Ár: 4810 Ft + áfa

Minimális rendelési mennyiség 25 db db

Ledify LED-es világító trófea Más színben

Ledify LED-es világító trófea Emblézmásás, feliratozás

Ledify LED-es világító trófea csomagolási adatai

Karton 15 db
Karton méret 36x29x25 m
Karton térfogat 0,0261 m3
Karton bruttó súly 4,8 kg
Karton nettó súly 3,8 kg
Vámtarifa 8513100000

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Pulsy Radír
100 Ft + áfa
Longi Hegyező
249 Ft + áfa
Tipped Hegyező
97 Ft + áfa
Spiked Hegyező
64 Ft + áfa
Woopy Felírótábla
1619 Ft + áfa
Oster Felírótábla
1990 Ft + áfa
Bindel Névtábla
209 Ft + áfa
Lider Öröknaptár
415 Ft + áfa
Cirlam Papírnehezék
2074 Ft + áfa
Drafter Vonalzó
226 Ft + áfa
Hebe Vonalzó
110 Ft + áfa

Iróasztali felszerelés

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándák kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelokön át az igényes ajándéktárgy akig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk aziratcsipesz, nyakpánt, irodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointerstresszlevezetőszámológépalkategóriákat.

Irodaszer

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelokön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk aziratcsipesz, nyakpántirodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezetőszámológép alkategóriákat.