Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Lichtenstein piezós öngyújtó

Piezós újratölthető öngyújtó, változatos színekben . A termék teljes felülete egységes színű. Emblémázását tamponnyomással javasoljuk. 110605
110605
8 × 2,4 × 1 cm
Ár: 134 Ft + áfa

Lichtenstein piezós öngyújtó Más színben

Lichtenstein piezós öngyújtó Emblézmásás, feliratozás

Lichtenstein piezós öngyújtó csomagolási adatai

Karton 1000 db
Kiscsomag 50 db
Vámtarifa 96132000000

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Chatham öngyújtó
124 Ft + áfa
Knoxville öngyújtó
139 Ft + áfa

Öngyújtó

Az egyik legtökéletesebb reklámajándék az öngyújtó. A reklámajándék katalógusunkban széles választék megtalálható az emblémázható öngyújtókból. Megtalálható a hagyományos gázos öngyújtókon kívül a praktikus gázgyújtók és a benzines öngyújtók is. A műanyag öngyújtókat tamponnyomással, a fémeket gravírozással is tudjuk emblémázni. A gázgyújtókból több praktikus kiegészítővel ellátott változat is megtalálható a reklámajándék katalógusunkban, melyeket szintén gravírozással vagy tamponnyomással tudjuk megszemélysíteni.

Öngyújtó

Az öngyújtó nagyszerű reklámajándék. Nagy választékban fordul elő katalógusunkban a reklámajándékok között. Kezdve a gázos öngyújtókkal a praktikus gázgyújtókon át egészen a benzines öngyújtóig minden megtalálható. Valamennyi emblémázható: a műanyagból valókat tamponnyomással, a fémből valókat pedig gravírozással. Gázgyújtókból válogathat kiegészítős változatok között, amelyek mind megtalálhatók reklámajándék katalógusunkban.