Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Öntapadó egyedi képernyőtisztító

Partnerei számára keres hasznos és mindig szem előt lévő reklámtárgyat?
Promócióhoz vagy kampányhoz egyedileg tervezett szóróajándékra van szüksége? Válassza a színes, széles forma választékban elérhető öntapadós képernyőtisztítókat.
Helyezze ezt az egyedülállóan figyelemfelkeltő reklámtárgyat a mobiltelefonja hátoldalára így szükséges esetén mindig kéznél lesz a képernyőtisztítója. CT-3-17205
CT-3-17205

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Egyedi termékek

Reklámajándékok amelyek teljes felületükön egyedileg logózhatóak, kiváló színminőségben és látványos eredménnyel. Rendezvények, fesztiválok és szakkiállítások elengedhetetlen kellékei a színes nyakpántok, szilikon karkötők, luftballonok. Kiváló reklámfelületet biztosítanak cége számára az egyedi hűtőmágnesek és kitűzők amelyek kedvező áron elérhető reklámtárgyak ezáltal akár nagy mennyiségben is használható reklámajándékok. Fesztiválok, szabadtéri rendezvények során kiváló promóciós eszköz a mindenki számára hasznos reklám törlokendő és az egyedi papírzsebkendő. Ha igazán figyelemfelkeltő reklámajándékot keres, válassza az egyedi formára zsugorítható pólókat vagy törölközoket. Reklámtárgyak amelyek vízbe helyezve visszanyerik eredeti méretüket és formájukat. Dupla reklámfelület mivel a textília is egyedileg logózható és emellett ennek a reklámajándéknak az elő- és hátoldalát papír fedőlap borítja, melyet szintén egyedi nyomattal lehet ellátni.