Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Porcelán kávéscsésze/alátét

Porcelán kávéscsésze alátéttel, 100 ml. Csak 6 db-os készletben rendelhető. Csomagolása miatt a készletek nem bonthatók meg. Az ár egy csésze + alátétre vonatkozik. 3177-02
3177-02
d: 12 x 5,6 cm
Ár: 760 Ft + áfa

Bruttó súly 0,217 kg
Nettó súly 0,2 kg

Porcelán kávéscsésze/alátét csomagolási adatai

Karton méret 40,6 x 31,8 x 25,4 cm m
Kiscsomag 6 db
Karton 72 db
Vámtarifa 6911100000

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Sirex Pohár
1079 Ft + áfa
Trinox Pohár
1244 Ft + áfa
Throusub Bögre
813 Ft + áfa
Miami italadagoló
8901 Ft + áfa
Üveg csaposhordó
8199 Ft + áfa
Espresso készlet
4680 Ft + áfa
Kávéspohár készlet
6296 Ft + áfa
Boda pohárkészlet
8309 Ft + áfa

Üvegáru

Szereti a finom borokat? Tekintse meg exkluzív ajándéktárgyainkat: kancsókat, poharakat, borosgazda készleteket, borkiöntot stb. Megtalálja nemcsak a Jamie Oliver márka termékeit, hanem az Arosse különleges, világító kancsót. Valóságos élményt élhet meg, aki Nuance vizeskancsóba önt tiszta vizet, nemcsak a pohárba! A teás kancsók és kávéskészletek szigorú tartozéka a patentzáras tárolóedény, amelyben helyet kapnak a teafüvek és illatos pörkült kávészemek.

Konyhai eszközök

Mind az otthon, mind a munkahely preferált tartózkodó helye a konyha. Családtagokkal, munkatársakkal elbeszélgethetünk az élet dolgairól. A konyhában készülnek az ételek a közös étkezésekre. És a konyha adja az otthon melegét is. Nagyszerű reklámajándékok a konyhai eszközök, amikre naponta szükségünk van, és otthonos hangulatot árasztanak. Termékeink között megtalálja azt a reklámajándékot, amit célirányosan ajándékozhat szeretteinek. Jamie Oliver nevével fémjelzett konyhafelszerelések, kiváló kiegészítők széles skálája, emblémázva, kiváló reklámajándék, személyre szabva. A Promogyár Reklámajándék katalógusában megtalálható valamennyi, kiválóan emblémázható reklámtárgy. Mindenik az anyagtól függően emblémázható és egyedivé varázsolható. Igényelje a tampon- vagy szitanyomást, a hímzést vagy gravírozást.