Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák IRODASZER Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
×

Promogyár reklámajándék blog

2023. szeptember 25
A SÖRNYITÓS KULCSTARTÓ egy olyan kulcstartót vagy kulcsra szerelhető eszközt jelölhet, amelynek két funkciója van: kulcstartóként szolgál, hogy könnyen hozzáférjünk a kulcsainkhoz, és sörnyitóként is használható, hogy söröket vagy más italokat nyissunk ki.
2023. szeptember 24
A döntés a takaró hímzése és a takaró transzfernyomása között attól függ, hogy milyen célt szeretnél elérni, milyen minőségű végeredményt kívánsz, és milyenek a költségterveid. Mindkét módszernek vannak előnyei és hátrányai, így érdemes ezeket figyelembe venni a választás során:
2023. szeptember 01
Egyedi céges póló
Az egyedi céges póló olyan ruhadarab, amely a vállalat logójával, szlogenjével vagy más egyedi grafikával van ellátva. Egy ilyen póló egy olyan marketing eszköz és vállalati identitásra utaló jelkép, amelynek számos előnye lehet.
2023. augusztus 03
A "Fair Trade" (méltányos kereskedelem) egy nemzetközi mozgalom és tanúsítási rendszer, amely a kistermelőknek és munkásoknak az igazságos bérezésért és méltányos munkakörülményekért való harcát támogatja a fejlődő országokban.
2023. július 01
Céges egyedi kulacs
Az kulacs kiváló céges promóciós terméknek számít. Az ivókulacsok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt nagyszerű választás lehet a céges branding és marketing stratégiákban. Íme néhány ok, amiért az ivókulacs jó választás céges promóciós termékként:
2023. június 24
Hímzett takarók lehetnek hatékony marketingeszközök, és több okból is jó választás lehetnek egy vállalkozás vagy márka számára. Íme néhány ok, amiért a hímzett takarók jó marketingeszközök lehetnek:
2023. június 01
Hímzett törölközők
Egy hímzett törölköző kiváló választás lehet céges ajándékként. Az ilyen egyedi és művészien kidolgozott textíliák számos előnyt nyújtanak, amelyek miatt különleges és figyelemre méltó ajándékot jelentenek üzleti partnereknek, alkalmazottaknak vagy ügyfeleknek
2023. május 15
Baseball sapka hímzés
A baseball sapka hímzése egy kiváló ötlet céges promóciós ajándékként, mivel ez a könnyű és praktikus kiegészítő nagy népszerűségnek örvend, és széles körben viselik az emberek a mindennapi életben. Az alábbiakban bemutatok néhány tippet és előnyt, amiért érdemes lehet ezt a megoldást választani:
2023. május 01
Egyedi céges reklámcsoki
Az egyedi céges reklamcsoki (vagy promóciós csokoládé) olyan édesség, amely a vállalat logójával, szlogenjével vagy más egyedi grafikával van ellátva. A céges reklamcsoki jelentősége hasonló az egyedi céges pólóéhoz, és számos előnnyel jár
2023. április 15
2023. április 01
Az egyedi papírtáska kiválóan alkalmas promóciós eszközként, és számos előnnyel jár a vállalkozások számára.
2021. augusztus 01
A bevásárlótáska feliratozása egy hatékony és kedvelt promóciós eszköz, amely számos előnnyel jár a vállalkozás számára. Itt van néhány olyan ok, amiért a bevásárlótáska feliratozása jó választás lehet promóciós célokra:
2021. január 01
Környezettudatos és környezetbarát reklámajándék termékek egyre népszerűbbek, mivel a vállalkozások és az ügyfelek egyaránt egyre inkább figyelnek a fenntarthatóságra és az környezetvédelemre. Ezek a termékek segítenek csökkenteni a hulladékot és a környezetre gyakorolt negatív hatásokat, miközben továbbra is promótálják a vállalkozásokat. Íme néhány példa környezetbarát reklámajándék termékekre:
2020. május 15
Biztosan ismerik az érzést, amikor egy kedvenc dal megszólal: megváltozik a hangulatunk, örülünk a pillanatnak és valahogy mindent szebbnek látunk. A hangszórók feladata éppen ennek az élménynek a tökéletesítése.
2020. május 05
Reklámajándék keresgélése során tévesen arra a következtetésre juthatunk, hogy az emblémázott jegyzetfüzetek, jegyzettömbök digitális világunkban már nem hasznosak és sokszor emiatt ki is zárjuk ezen termékek választását, mert ott van a laptop, tablet, telefon – amiben tudunk jegyzeteket készíteni.
2020. április 27
Utcán sétálva, fesztiválon táncolva, strandon heverészve kevés olyan személyt láthatunk, akin nincs napszemüveg, ha más motívációból nem is: hajpántként használva.
2020. április 20
5 kérdés, melyet fel kell tenni ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb reklámajándék ötleteket
Új terméket dob piacra, vagy új kommunikációs kampányt indít? Új céges reklámajándék választékot keres a dolgozók jutalmazásához? Esetleg csak megújítaná a céges szóróajándék választékot? Bármelyikről is legyen is szó, fontos, hogy a kiválasztott reklámajándékok tökéletesen illeszkedjenek ...
2020. április 10
Kezdhetnénk egy egyszerű összefüggés kereséssel: mi a közös az alábbi fogalmakban? : víz, zuhanyzás, fürdés, napozás, sportolás, wellness?
2020. március 31
Ugye az Ön cége is gondoskodik a home officeban dolgozó kollégákról?
A koronavírus előretörése alapvetően változtatta meg az életünket. A bevezetett intézkedések hatására több tízezer munkavállaló kényszerült home office-ba. A munkába járás fogalma értelmét vesztette, hiszen az legfeljebb a konyha és a dolgozószoba közötti távolság megtételét jelenti.
2020. március 20
Azt mondják, az embert a hasán keresztül lehet megfogni.
2020. március 19
Kidobott pénz, vagy a túlélés nélkülözhetetlen eszköze? Marketingkommunikáció válság idején
Alig néhány hete jelent meg Európában a koronavírus és ma még csak bizonytalan becslések vannak arra vonatkozóan, hogy meddig lesz a hétköznapjaink része. Gazdasági elemzők egyetértenek abban, hogy a világjárvány hatása még sokáig velünk marad és rég látott válságba fogja taszítani több ország gazdaságát és...
2020. február 10
Ez az a téma, amiről az elmúlt években nagyon sokat hallunk és beszélünk, nem véletlenül, a jövőnk múlik rajta!
2020. január 30
A baseball sapka megjelenése, ahogyan ez a nevéből is következtethető, a baseball játékhoz kapcsolódik.
2020. január 20
Első megítélésre azt mondhatnánk, hogy egy feliratozott bögre, mint reklámajándék elcsépelt, unalmas! De valóban így van?
2020. január 10
Sokat gondolkodtunk a kollégákkal, hogy mi az a reklámajándék, aminek minden korosztály örül, akár nőről, akár férfiról legyen szó.
2019. június 01
2017. január 27
Új év – új lendület
Ahogy arról már külön bejegyzésben beszámoltunk, január közepén részt vettünk a düsseldorfi PSI Trade Shown, mely a reklámajándék szakma legfontosabb eseménye. Az eseményről visszatérve - de továbbra is annak hatása alatt - számos újdonság bevezetésén dolgozunk. Az első negyedévben több online és két nyomtatott reklámajándék katalógus bevezetésén dolgozunk.
2017. január 16
PSI 2017
Ha január, akkor PSI. Az év legelső napjaiban kerül megrendezésre Németországban, Düsseldorfban a reklámajándék szakma legfontosabb eseménye. Az idei, 55. PSI Trade Show-n közel 1.000 kiállító és az iparág iránt érdeklődő több, mint 18.000 szakmai látogató vett részt, a világ minden részéről.
2016. december 20
2016
A reklámajándék szakmában jellemzően az utolsó negyedévben derül ki, hogy az egész éves megfeszített munka mennyit ér.
2016. május 24
Effemine Gála 2016
Működésünk során kiemelten fontos a munkavállalóink esélyegyenlőségének megteremtése és fenntartása. Ezért is mondtunk boldogan igent az Effemine - Egyesület a Fiatal Nőkért felkérésére.
2016. február 28
A reklámajándék szakma csúcstalálkozóján jártunk
Idén már 54. alkalommal került megszervezésre a reklámajándék szakma legfontosabb eseménye, a PSI reklámajándék vásár és konferencia.
2015. október 01
A reklámajándék egy olyan termék vagy tárgy, amelyet egy vállalkozás vagy cég ingyenesen ad ügyfeleinek vagy potenciális ügyfeleinek a vállalkozás promóciójának részeként. Ez a marketingtechnika arra szolgál, hogy növelje a vállalkozás ismertségét, erősítse a márkaidentitást, és építsen pozitív kapcsolatot az ügyfelekkel.