Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Rólunk

Azért dolgozunk nap mint nap, hogy termékeink révén a lehető legnagyobb hatékonysággal érjen célba Partnereink promóciós üzenete.

Amiben hiszünk:

- vevőorientált megközelítés
- kiemelkedő szolgáltatási színvonal
- minőség
- megbízhatóság
- dinamizmus
- partnerség
- csapatmunka
- folyamatos fejlődés

Segítünk a reklámajándékok kiválasztásában, a grafikai tervezésben, látványtervek készítésében, feliratozásban, komissiózásban, logisztikában és bármi másban, amire Önnek a promóció lebonyolítása során szüksége lehet.

Termékportfoliónk kialakításánál és együttműködő beszállító partnereink kiválasztásánál gondosan figyelünk arra, hogy a piacon elérhető legjobb minőséget a legkedvezőbb feltételek mellett biztosítsuk.

Évről évre részt veszünk a reklámajándék szakma legnagyobb és legfontosabb európai rendezvényein, ezáltal a legújabb reklámajándék trendeket elsők között ismerjük meg.

Partnereink elégedettsége különösen fontos számunkra. Éppen ezért rendkívül büszkék vagyunk a 2015. évi elégedettségi felmérés eredményére, melynek értelmében partnereink 97%-a elégedett vagy nagyon elégedett volt a 2015. évi együttműködésünkkel, valamint partnereink 99%-a ajánánlaná cégünket másnak.

Keressen Ön is minket bizalommal!
promogyar.hu