Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Small Zeus nemszőtt táska

Tökéletes találkozókra és a szakkiállításokra. Nyitott fő rekesz dupla, 55,8 cm hosszú füllel. Az eldobható bevásárlószatyrok újrafelhasználható és nagyszerű alternatívája. 80 g/m2 nemszőtt polipropilén. 12011805
Cikkszám: 12011805
Ár: 303 Ft + áfa

Bruttó súly 0,03 kg
Nettó súly 0,025 kg
Termék méret 34,2 x 35,5 cm
Vámtarifa 4202930000

Small Zeus nemszőtt táska csomagolási adatai

Karton méret 37x36x40cm m
Kiscsomag 1 db
Karton 200 db

Small Zeus nemszőtt táska Más színben

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Shopper Táska
249 Ft + áfa
Blaster Táska
126 Ft + áfa

Non-woven bevásárlótáskák

Tartóssága és környezetbarát volta miatt különös népszerűségnek örvend a non-woven bevásárlótáska, melynek számos változata szerepel kínálatunkban. Széles színválaszték és kialakítás közül választhat.

Reklámtáskák

Papírtáska, papír reklámtáska környezetbarát és praktikus reklámhordozó, ami mindíg szem előtt van. Szalagfüles papírtáskák, sodrottfüles papírtáskák és zsinórfüles papírtáskák: azonnali készletek, széles szín- és méretválaszték.
Non-woven bevásárlótáskák, tartóssága és környezetbarát volta miatt különös népszeruségnek örvend a nonwoven bevásárlótáska, melynek számos változata szerepel kínálatunkban. Széles színválaszték és kialakítás közül választhat.
Vászontáskák, környezetbarát és tartós, természetes anyagok felhasználásával készül. Hosszú és rövidfülű kivitelben, natúr vagy színes változatban, hosszú távú reklámhordozó és újra rendkívül népszerű a reklámtáskák között a vászontáska.