Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Subyard B Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal

Egyedi grafikával ellátott poliészter nyakpánt fém karabinerrel, mobiltartóval és biztonsági csattal. Mindkét oldalán szublimációs technológiával emblémázva. Minimum rendelési mennyiség: 100 db. AP718143
Cikkszám: AP718143

Termék méret 20×550 mm
Vámtarifa 6307909899

Árajánlat kérés

Subyard B Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal csomagolási adatai

Karton 800 db
Karton méret 51x31x26 m
Karton térfogat 0,041106 m3
Karton bruttó súly 10,3 kg
Karton nettó súly 9,3 kg

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Briol Nyakpánt
192 Ft + áfa
Edain Nyakpánt
213 Ft + áfa
Duble Nyakpánt
192 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
131 Ft + áfa
Ifem Kártyatartó
40 Ft + áfa

Nyakpánt

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelőkön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk az iratcsipesz, nyakpánt, irodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezető, számológépalkategóriákat.

Irodaszer

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelokön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk aziratcsipesz, nyakpántirodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezetőszámológép alkategóriákat.