Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Subyard D Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal

Egyedi grafikával ellátott poliészter nyakpánt levehető fém karabinerrel, mobiltartóval és biztonsági csattal. Mindkét oldalán szublimációs technológiával emblémázva. Minimum rendelési mennyiség: 100 db. AP718145
AP718145
20×550 mm

Minimális rendelési mennyiség 100 db db

Subyard D Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal Emblézmásás, feliratozás

Subyard D Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal csomagolási adatai

Karton 600 db
Karton méret 51x27x31 m
Karton térfogat 0,04269 m3
Karton bruttó súly 11,5 kg
Karton nettó súly 10,5 kg
Vámtarifa 6307909899

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Duble Nyakpánt
209 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
150 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
150 Ft + áfa
Ifem Kártyatartó
40 Ft + áfa

Nyakpánt

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelőkön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk az iratcsipesz, nyakpánt, irodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezető, számológépalkategóriákat.

Irodaszer

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelokön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk aziratcsipesz, nyakpántirodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezetőszámológép alkategóriákat.