Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Subyard Zero Egyedi szublimációs nyakpánt

Egyedi gyártású, poliészter nyakpánt fém karabinerrel. Egy oldalon szublimációs technikával emblémázva. Minimum rendelési mennyiség: 100 db. AP718127
Cikkszám: AP718127

Termék méret 20×550 mm
Minimális rendelési mennyiség 100 db db
Vámtarifa 6307909899

Subyard Zero Egyedi szublimációs nyakpánt Emblézmásás, feliratozás

Subyard Zero Egyedi szublimációs nyakpánt csomagolási adatai

Karton 200 db
Karton méret 46,5x19x13,5 m
Karton térfogat 0,01193 m3
Karton bruttó súly 2,7 kg
Karton nettó súly 2,6 kg

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Duble Nyakpánt
209 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
150 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
150 Ft + áfa
Ifem Kártyatartó
40 Ft + áfa

Nyakpánt

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelőkön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk az iratcsipesz, nyakpánt, irodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezető, számológépalkategóriákat.

Irodaszer

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelokön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk aziratcsipesz, nyakpántirodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezetőszámológép alkategóriákat.