Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Subyard Zero Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal

Egyedi grafikával ellátott poliészter nyakpánt fém karabinerrel és biztonsági csattal. Egyik oldalán szublimációs technológiával emblémázva. Minimum rendelési mennyiség: 100 db. AP718146
AP718146
20×550 mm

Minimális rendelési mennyiség 100 db db

Subyard Zero Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal Emblézmásás, feliratozás

Subyard Zero Safe Egyedi szublimációs nyakpánt biztonsági csattal csomagolási adatai

Karton 200 db
Karton méret 46,5x19x13,5 m
Karton térfogat 0,01193 m3
Karton bruttó súly 2,7 kg
Karton nettó súly 2,6 kg
Vámtarifa 6307909899

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Duble Nyakpánt
209 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
150 Ft + áfa
Neck Nyakpánt
150 Ft + áfa
Ifem Kártyatartó
40 Ft + áfa

Nyakpánt

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelőkön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk az iratcsipesz, nyakpánt, irodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezető, számológépalkategóriákat.

Irodaszer

Minden nap legalább 8 orát töltünk el a munkahelyünkon ezért Irodaszer reklámajándék kínálatunkban a praktikusság fő szempont az esztétikusság mellett. Egy tökéletes munkanap eltöltéséhez az üzleti életben megfelelő üzleti reklámajándék is szükséges. Bemutatjuk az irodaszerek széles választékát, melynek csak a képzelet szab határt. Mindenki megtalálja magának a megfelelő reklámajándékot kezdve az egyszerű olcsó ajándéktárgyaktól a középutat kedvelokön át az igényes ajándéktárgyakig. Az Irodaszer reklámajándék kategóriából kiemelnénk aziratcsipesz, nyakpántirodai felszerelést, a levélbontó, lézerpointer, stresszlevezetőszámológép alkategóriákat.