Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Home Office Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Az ajánlatkérő kosara üres.
Az ajánlatkérő kosara üres.

Unicorn non woven szinezős táska Fehér

Non woven táska, amely kifesthető unikornis motívummal van ellátva. A kiszerelés tartalma 5db kis zsírkréta a színezéshez. Emblémázását szitanyomással javasoljuk.
058706
20 × 20 cm
Ár: 270 Ft + áfa

Unicorn non woven szinezős táska Emblézmásás, feliratozás

Emblémázás: Szitanyomás (S2)
Max. emblémázási méret: 10 × 10 cm

Unicorn non woven szinezős táska csomagolási adatai

Kiscsomag 20 db
Karton 300 db
Vámtarifa 42029298900

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Színezhető kötény
347 Ft + áfa
MATEUSZ Pamut táska
620 Ft + áfa
MATEUSZ Pamut táska
620 Ft + áfa

Színezhető reklámajándék termékek

Színezhető reklámajándék termékek
Színezhető reklámajándék termékek

Egyedi termékek

Reklámajándékok amelyek teljes felületükön egyedileg logózhatóak, kiváló színminőségben és látványos eredménnyel. Rendezvények, fesztiválok és szakkiállítások elengedhetetlen kellékei a színes nyakpántok, szilikon karkötők, luftballonok. Kiváló reklámfelületet biztosítanak cége számára az egyedi hűtőmágnesek és kitűzők amelyek kedvező áron elérhető reklámtárgyak ezáltal akár nagy mennyiségben is használható reklámajándékok. Fesztiválok, szabadtéri rendezvények során kiváló promóciós eszköz a mindenki számára hasznos reklám törlokendő és az egyedi papírzsebkendő. Ha igazán figyelemfelkeltő reklámajándékot keres, válassza az egyedi formára zsugorítható pólókat vagy törölközoket. Reklámtárgyak amelyek vízbe helyezve visszanyerik eredeti méretüket és formájukat. Dupla reklámfelület mivel a textília is egyedileg logózható és emellett ennek a reklámajándéknak az elő- és hátoldalát papír fedőlap borítja, melyet szintén egyedi nyomattal lehet ellátni.
×
Unicorn-non-woven-szinezos-taska__058706.png