Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Reklám törlőkendők

A reklám törlőkendő kiváló promóciós eszköz kiállításokon, vásárokon, szabadtéri fesztiválokon, road show-kon, szabadtéri tevékenységekhez kapcsolódó promóciók során (túrázás, sportolás, horgászat stb.), vendéglátó ipari egységekben, stb.

A törlőkendők az alábbi változatban készülhetnek:
- kéztisztító kendő
- arctisztító kendő
- frissítő kendő
- UV szűrő kendő
- intim kendő
- nedves toalett kendő
- szúnyog- vagy kullancsriasztó kendő
- cipőtisztító kendő
- önbarnító kendő

Reklám célra az egylapos kivitelt ajánljuk. Ilyenkor egy tasakba egy törlőkendő van csomagolva. Lehetőség van 1 és 5 közötti tetszőleges számú tasak perforációval elválasztott láncban történő kiszerelésére. A perforáció segíti az egyes kendők leválasztását.

A tasakok mérete az alábbi mérettartományokon belül választható:
• Szélesség: 60 - 80 mm
• Magasság: 70 - 125 mm

A kendő alapanyaga a felhasználási terület függvényében kerül meghatározásra (igény esetén részletes információt küldünk).
Lehetséges törlőkendő méretek:
• 140 x 200 mm
• 180 x 210 mm CT-3-17220
Cikkszám: CT-3-17220

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Egyedi termékek

Reklámajándékok amelyek teljes felületükön egyedileg logózhatóak, kiváló színminőségben és látványos eredménnyel. Rendezvények, fesztiválok és szakkiállítások elengedhetetlen kellékei a színes nyakpántok, szilikon karkötők, luftballonok. Kiváló reklámfelületet biztosítanak cége számára az egyedi hűtőmágnesek és kitűzők amelyek kedvező áron elérhető reklámtárgyak ezáltal akár nagy mennyiségben is használható reklámajándékok. Fesztiválok, szabadtéri rendezvények során kiváló promóciós eszköz a mindenki számára hasznos reklám törlokendő és az egyedi papírzsebkendő. Ha igazán figyelemfelkeltő reklámajándékot keres, válassza az egyedi formára zsugorítható pólókat vagy törölközoket. Reklámtárgyak amelyek vízbe helyezve visszanyerik eredeti méretüket és formájukat. Dupla reklámfelület mivel a textília is egyedileg logózható és emellett ennek a reklámajándéknak az elő- és hátoldalát papír fedőlap borítja, melyet szintén egyedi nyomattal lehet ellátni.