Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák IRODASZER Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
×

Reklámajándékok Írószer

Mindig legyen kéznél egy toll! Az írás életünk alapvető része, válassz valami egyedi reklámtollat, ami képviseli céged arculatát. Átfogó választékunkban új és fenntartható anyagok felhasználásával készült környezetbarát termékeket, valamint hagyományos promóciós tollakat, ceruzákat, különleges íróeszközöket és elegáns tollkészleteket találsz. Számtalan modell vár rád rengeteg színben és változatban.
A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB

A tintamentes tollak a legkényelmesebb író- és rajzeszközök közé tartoznak. Egy ceruzához hasonlóan írnak, azonban élettartamuk felülmúlja a letöbb tollét - amíg ki nem radírozzuk. Kivételesen tartósak, ezért tökéletes promóciós termékek a meglévő és a leendő ügyfelek számára egyaránt.
A leginnovatívabb alternatíva a hagyományos golyóstollakhoz képest: lehetővé teszi a törlést, és kifogyhatatlan.


NE PARAZOLD A HULLADÉKOT

A papír újrahasznosításának célja, hogy ellensúlyozza azt a tényt, hogy a fákat nem lehet olyan gyorsan újraültetni és nem tudnak elég gyorsan nőni ahhoz, hogy az általános papírfelhasználáshoz elegendő alapanyagot biztosítsanak. Az újrahasznosított tollakkal felléphetsz ez ellen a probléma ellen, miközben pozitív képet mutatsz cégedről és a márkádról. Szenteld céged arculatát a fenntarthatóságnak, hogy vásárlóid felfigyeljenek rád.


Kombinálja a funkcionalitást és a tartósságot azzal, hogy fenntartható alternatívákat kínál a mindennapi életünkben használt cikkek számára. A tintamentes lézeres technikával emblémázva új szintre emeli márkáját.
ImageAlternateText
A búzaszem betakarításából származó hulladék alkalmas ellenálló tárgyak gyártására, sokkal kevesebb műanyag felhasználásával.
ImageAlternateText
Helyettesítse a közönséges műanyagot, fenntarthatóbb és segít megőrizni a föld természeti erőforrásait.
ImageAlternateText
A digitális világot kedvelőknek kifejlesztett golyóstollak segítenek tisztán és foltmentesen tartani a képernyőt
ImageAlternateText
Az alumínium újrahasznosítása jelentősen csökkenti az energiafelhasználást a gyártási folyamatban, és elkerüli az üvegházhatású gázok kibocsátását.
ImageAlternateText


A digitális világot kedvelőknek kifejlesztett golyóstollak segítenek tisztán és foltmentesen tartani a képernyőt
ImageAlternateText


Írószerek emblémázási technikái

ImageAlternateText
A grafikai anyagot szilikon tamponnal a gravírozott kliséről átvisszük a termék felületére. A legsokoldalúbb közvetett technika szinte bármilyen merev formára és anyagra. Maximum 4 szín, különleges színek is lehetségesek. Költséghatékony technika kis termékeknél.
ImageAlternateText
A jelölés tartós, az anyag mikroszkopikus rétegeinek szelektív eltávolításával, mely látható eredményt hoz létre a felületen. A szín az emblémázott termék alapanyagától függően változik. A legjobb eredmény természetes anyagokon.
ImageAlternateText
Az UV síkágyas tintasugaras technológia révén élénk, 4 szín kolor grafikák nyomtatása különböző - szintetikus és természetes - anyagokra. A 360°-os nyomtatással ellentétben lapos, merev termékeket igényel. Fehér alányomás is lehetséges.
ImageAlternateText
A szitanyomás továbbfejlesztése hengeres és kúpos termékekre. A tamponnyomással összehasonlítva sokkal nagyobb nyomtatási felületet nyújt. Fogantyúval ellátott bögréken is. Maximum 1 szín. Különleges színek is elérhetők.