Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Az ajánlatkérő kosara üres.
Az ajánlatkérő kosara üres.

Szitanyomás

Textil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása. Egészen a pár centis mérettol akár fél méteres emblémák is készíthetők ezzel az emblémázási móddal. Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre kell vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finom szövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és a film segítségével levilágítják a szitát. Ahol a fény útját felfogta a sötét film, ott a szita kimosható marad, és átereszti a rajta átpréselt festéket a textil felületére. Emblémázás után magas hofokon kezelünk minden terméket, hogy az elhelyezett logó tartós legyen.

Olyan eljárás, mely során a sablont egy szőtt háló tartja. A sablon nyitott tereket képez a hálón, így élesen lehet az anyagra vinni a festéket. Egy gumi simítóhengert kell végig húzni a sablonon, így préselve át a festéket a szita hálóján. Anyagtól függően max. 5 színig használható a módszer, termék kivételek előfordulhatnak. Elsősorban textil termékekre használjuk.

Papírtáska feliratozás egy színnel
Papírtáska emblémázás több színnel
Vászon bevásárlótáska feliratozás egy színnel
Vászon bevásárlótáska emblémázás több színnel
Tornazsák szitanyomás egy színnel
Tornazsák szitanyomás több színnel
Kapucnis pulóver feliratozás egy színnel
Kapucnis pulóver emblémázás több színnel
Kapucnis pulóver szitanyomás egy színnel
Kapucnis pulóver szitanyomás több színnel