Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Effemine Gála 2016


Effemine Gála 2016

Muködésünk során kiemelten fontos a munkavállalóink esélyegyenloségének megteremtése és fenntartása. Ezért is mondtunk boldogan igent az Effemine - Egyesület a Fiatal Nokért felkérésére, hogy az Egyesület megújult arculati elemeivel ellátott egyedi reklámjándékokkal támogassuk a hetedik születésnapjuk alkalmából megrendezett gálaestet.

Az Effemine Egyesület noi karriermenedzsmenttel foglalkozó szervezet, mely azt kívánja elérni, hogy a fiatal nok képesek legyenek lehetoségeik teljes kihasználására, tisztában legyenek jövobeli karrierlehetoségeikkel és megismerjék tapasztalt, sikeres szakemberek történeteit, tanácsait. Céljuk, hogy az Effemine tagjai már az egyetemi évek alatt tudatosan építsék karrierjüket, magabiztos, ambiciózus pályakezdokbol hosszú távon sikeres szakemberekké váljanak, illetve egy többgenerációs noi kapcsolat- és tudásbázist hozzanak létre.

Effemine Gála 2016
Effemine Gála 2016


Az Effemine-nel folytatott elozetes egyeztetések alapján a a budapesti Design Terminálban megrendezett színvonalas gálaesthez és a meghívottaknak átadott ajándékcsomaghoz egyedi nyomatú reklámtollal, epoxy kituzovel és szitanyomással feliratozott sodrottfüles papírtáskával járultunk hozzá.