Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Home Office Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Az ajánlatkérő kosara üres.
Az ajánlatkérő kosara üres.

Transzfernyomás

A transzfernyomás a hagyományos szitanyomáson alapul, azonban ahelyett, hogy közvetlenül a tárgyra nyomtatnánk, a grafikát előbb transzferpapírra nyomtatjuk, majd hőprés segítségével visszük fel a termékre. A transzfernyomás a termékek széles skálájára alkalmazható, és számos előnye van a szitanyomással szemben.

Textil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása. Egészen a pár centis mérettől akár fél méteres emblémák is keszíthetőek ezzel az emblémázási móddal. Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre kell vinni. Az elkészült film segítségével készül a szita. A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordanak fel, és a film segítségével levilágítják a szitát. Ahol a fény útját felfogta a sötét film, ott a szita kimosható marad, és átereszti a rajta átpréselt festéket a textil felületére. Emnlémázás után magas hofokon kezelünk minden terméket, hogy az elhelyezett logó tartós legyen.

Az emblémát színekre kell bontani, és színenként kell a szitát elkészíteni. A szitán keresztül préselt festék segítségével, felvisszük a logót egy két oldalon szilikonizált transzfer papírra, amit ragasztóporral finoman beszórunk és átengedünk a hoalagúton. Végül az így kapott képeket magas hofokú kezeléssel a kívánt anyagra helyezzük. Bonyolultabb szabású vagy anyagú textil reklámajándék termékek emblémázására szolgál, (pl. gyöngyvászon táska, baseball sapka), vagy ha a logó bonyolultsága miatt nem alkalmazható a direkt szita.

Bevásárlótáska emblemázás 1 színnel
Bevásárlótáska feliratozás több színnel
Esernyő emblemázás 1 színnel
Esernyő feliratozás több színnel
Baseball sapka emblemázás 1 színnel
Baseball sapka transzfernyomás több színnel
Kulacs emblemázás 1 színnel
Kulacs transzfernyomás több színnel