Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Zsugorított reklámpóló

Formabontó és figyelemfelkeltő reklámajándék!

Egyedi formára zsugorítható textíliák (póló, törölköző), melyek a csomagolás eltávolítása után, vízbe helyezve visszanyerik eredeti méretüket és formájukat. A pólókat, törölközőket egyedi nyomattal lehet ellátni. A zsugorított termék elő- és hátoldalát papír fedőlap borítja, melyet szintén egyedi nyomattal lehet ellátni.

Több mint 200 féle egyedi forma közül választhat kedvére! Ha mégsem talál köztük kedvére valót, külön költség ellenében teljesen egyedi formát gyártására is van lehetőség!

Igény szerint egyéb termékek zsugorítására is van lehetőség (pl. zoknik, vászontáskák, tengerésztáskák stb.), olyan termékeknél, amelyeken nincsenek gombok vagy cipzár.

Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! CT-3-17214
Cikkszám: CT-3-17214

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Egyedi termékek

Reklámajándékok amelyek teljes felületükön egyedileg logózhatóak, kiváló színminőségben és látványos eredménnyel. Rendezvények, fesztiválok és szakkiállítások elengedhetetlen kellékei a színes nyakpántok, szilikon karkötők, luftballonok. Kiváló reklámfelületet biztosítanak cége számára az egyedi hűtőmágnesek és kitűzők amelyek kedvező áron elérhető reklámtárgyak ezáltal akár nagy mennyiségben is használható reklámajándékok. Fesztiválok, szabadtéri rendezvények során kiváló promóciós eszköz a mindenki számára hasznos reklám törlokendő és az egyedi papírzsebkendő. Ha igazán figyelemfelkeltő reklámajándékot keres, válassza az egyedi formára zsugorítható pólókat vagy törölközoket. Reklámtárgyak amelyek vízbe helyezve visszanyerik eredeti méretüket és formájukat. Dupla reklámfelület mivel a textília is egyedileg logózható és emellett ennek a reklámajándéknak az elő- és hátoldalát papír fedőlap borítja, melyet szintén egyedi nyomattal lehet ellátni.