Az ajánlatkérő kosara üres.
X
reklámajándék keresés

Tamponnyomás

Műanyag, fém, fa, papír, termékek emblémázási módja. Kis méretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők vele. A tamponnyomás különleges előnye, hogy nem csak sík felületeken alkalmazható. Az emblémát színekre bontva filmre kell vinni, majd az utóbbi felhasználásával klisét kell készíteni. Az eljárás végeztével a klisén egy minimális mélyedés keletkezik, amit a tamponnyomó gép festékkel tolt fel, majd egy puha gumi segítségével a vékony festékréteget átadja az emblémázandó tárgyra.

A maximális emblémázható felület 60 x 60 mm, azonban a tárgy jellege és a színek száma ezt befolyásolhatja.

Mit nyomhatunk tamponnyomással? Lehet, hogy egyszerűbb lenne, azt megmondani, hogy mit nem lehet vagy csak bizonyos körülmények között tamponnyomással emblémázni. Ez a módszer vagyis a tamponnyomás rengeteg egyedi megoldást kínál mindenféle anyagú és alakú termékek megnyomásához. Lehet az műanyag, fa, üveg, fém, papír, bor, agyag és mások.

Olyan emblémázási eljárás, amely során a 2 dimenziós rajzot egy szilikon hordozófej segítségével egy nyomóformáról átviszik a 3 dimenziós felületre. Általában olyan termékek emblémázására alkalmazzák, amiket más technológiával nem lehetséges emblémázni. 5 színig lehetséges, beleértve a fehéret is, termék kivételek előfordulhatnak.