Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Az ajánlatkérő kosara üres.
Az ajánlatkérő kosara üres.

Tamponnyomás

Műanyag, fém, fa, papír, termékek emblémázási módja. Kis méretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők vele. A tamponnyomás különleges előnye, hogy nem csak sík felületeken alkalmazható. Az emblémát színekre bontva filmre kell vinni, majd az utóbbi felhasználásával klisét kell készíteni. Az eljárás végeztével a klisén egy minimális mélyedés keletkezik, amit a tamponnyomó gép festékkel tolt fel, majd egy puha gumi segítségével a vékony festékréteget átadja az emblémázandó tárgyra.

A maximális emblémázható felület 60 x 60 mm, azonban a tárgy jellege és a színek száma ezt befolyásolhatja.

Mit nyomhatunk tamponnyomással? Lehet, hogy egyszerűbb lenne, azt megmondani, hogy mit nem lehet vagy csak bizonyos körülmények között tamponnyomással emblémázni. Ez a módszer vagyis a tamponnyomás rengeteg egyedi megoldást kínál mindenféle anyagú és alakú termékek megnyomásához. Lehet az műanyag, fa, üveg, fém, papír, bor, agyag és mások.

Olyan emblémázási eljárás, amely során a 2 dimenziós rajzot egy szilikon hordozófej segítségével egy nyomóformáról átviszik a 3 dimenziós felületre. Általában olyan termékek emblémázására alkalmazzák, amiket más technológiával nem lehetséges emblémázni. 5 színig lehetséges, beleértve a fehéret is, termék kivételek előfordulhatnak.

Reklámtoll feliratozás egy színnel
Toll tamponnyomás két színnel
Golyóstoll emblémázás egy színnel
Golyóstoll feliratozás két színnel
Jegyzetfüzet emblémázás egy színnel
Jegyzetfüzet feliratozás két színnel
Fa kulcstartó tamponnyomás egy színnel
Fa kulcstartó tamponnyomás két színnel
Fém kulacs tamponnyomás egy színnel
Fém kulacs tamponnyomás két színnel