Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Home Office Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Az ajánlatkérő kosara üres.
Az ajánlatkérő kosara üres.

Zufer Golyóstoll

Műanyag golyóstoll színes klipsszel és markolattal. Kék tollbetéttel szállítjuk.
AP741124-01
Ár: 55 Ft + áfa
7 493 db raktáron
160 103 db 7-10 napon belül elérhető
20 000 db raktárba érkezik 2020.06.30.

Anyag 1 Műanyag (ABS)
Méret ø10×142 mm
Toll típus Golyóstoll
Mechanizmus típusa Nyomógombos
Újratölto színe Kék

Zufer Golyóstoll Más színben

Zufer Golyóstoll Emblézmásás, feliratozás

Pozíció: I. Klipsz alatt - jobbkezes
Emblémázás: Tamponnyomás (P0)
Max. emblémázási színszám: 4
Max. emblémázási méret: 50 x 6
Pozíció: II. Klipsz alatt - balkezes
Emblémázás: Tamponnyomás (P0)
Max. emblémázási színszám: 4
Max. emblémázási méret: 50 x 6

Zufer Golyóstoll csomagolási adatai

Kiscsomag 50 db
Karton 1000 db
Karton bruttó súly 9 kg
Karton nettó súly 8 kg
Karton méret 50x8x31 m
Karton térfogat 0.0279 m3
Vámtarifa 9608101000

Zufer Golyóstoll Raktárkészlet

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Clexton Golyóstoll
72 Ft + áfa
Lumpy Golyóstoll
72 Ft + áfa
Swell Golyóstoll
72 Ft + áfa
Wumpy Golyóstoll
72 Ft + áfa
Klinch Golyóstoll
98 Ft + áfa
Waver Golyóstoll
98 Ft + áfa
Buke Golyóstoll
89 Ft + áfa
Kolder Golyóstoll
116 Ft + áfa

Golyóstoll

Kutatások igazolják, hogy az írószerek a legelterjedtebb reklámhordozók. Alacsony költségvetésbol is kigazdálkodható, hasznos, széles modell-, ár- és színválasztékban rendelkezésre álló reklámtárgy A toll hatékony reklámajándék, mely ideális eszköz a márka bevésodésének mélyítésére. Úgy találták, hogy minden egyes szórógolyóstoll 7 kézen megy keresztül földi pályafutása során.

Írószer

Kutatások igazolják, hogy az írószerek a legelterjedtebb reklámhordozók. Alacsony költségvetésbol is kigazdálkodható, hasznos, széles modell-, ár- és színválasztékban rendelkezésre álló reklámtárgy. Ismernek olyan reklámajándék-ot, amelyet mindenki használ, és mindenkinek szüksége van rá? Hát ez az írószer. Nyilvánvaló, hogy a reklámajándék toll megmarad még ha a szó el is száll. Minden korosztály használja: a kicsik színeznek vele, a nagyobbak írni tanulnak, a szerelmesek levelet, a komoly emberek szerzodéseket írnak és az idosek rejtvényt fejtenek vele. Nálunk megtalálhatók a grafitceruzák, töltoceruzák, festékek, kréták, rollerball-ok, golyóstollak és filcek mellett tollkészletek és díszdobozos töltotollak. Bárki megtalálhatja a neki legmegfelelobb reklámajándékot a nagyszámú irodaszer ajándéktárgyak között. Mi mindig minoségi reklámajándék írószereket kínálunk nagy forma- és színválasztékban, mert soha nem tudhatjuk, hogy egy tollat miért tart a tulajdona kedvencének. Ezért reklámajándék katalógusunkban megtekintheti különbözo méretben és formában, több emblémázási technikával ellátható ajándéktárgyakat. Katalógusunkban megtalálja az ön ízlésének a legmegfelelobb színut, alakút és ha személyre szólót szeretne azt is megteheti tampon – vagy szitanyomással esetleg gravírozással. Reklámajándékaink között megtalálhatja a legjobb márkájú írószereket, amelyeket megtekinthetik katalógusunkban. Csak az önök számára tettük lehetővé a Balmain, Charles Dickens vagy Cross írókészleteket. Ne késlekedjen, rendelje már most meg az önnek és szeretteinek a legmegfelelobb példányokat.