Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Home Office Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
Az ajánlatkérő kosara üres.
Az ajánlatkérő kosara üres.

Összecsukható esernyő

Összecsukható esernyő tokkal, 190T poliészter.
4092-13
d: 90 x 35 cm
Ár: 1322 Ft + áfa
29 db raktáron
7 894 db 6-7 napon belül eléhető

Bruttó súly 0,233 kg
Csomagolás Zacskó

Összecsukható esernyő Más színben

Összecsukható esernyő csomagolási adatai

Kiscsomag 12 db
Karton 60 db
Karton méret 35 x 15,5 x 54,5 cm m
Vámtarifa 6601992000

Összecsukható esernyő Raktárkészlet

Kapcsolodó reklámajándékok, szóróajándékok, reklámtárgyak

Mint Esernyő
1274 Ft + áfa
Susan Esernyő
1359 Ft + áfa
Sling Esernyő
1486 Ft + áfa
Ziant Esernyő
1528 Ft + áfa
Ziant Esernyő
1528 Ft + áfa
Elmer Esernyő
4062 Ft + áfa
Avignon Esernyő
3306 Ft + áfa

Összecsukható nyelü esernyő

Nagyon kellemetlen, ha váratlanul lep meg bennünket az eső. Ilyen esetekre jól jön magunknál hordani egy praktikus, kicsi, ugyanakkor esztétikus, összecsukható reklámajándék esernyőt. A megszokott formák mellett a Promogyárnál elérhetők formabontó kis esernyők, a SENZ business viharernyők. Mind a divatos színek, mind a kevésbé divatos árnyalatok megtalálhatók esernyő reklámajándék készletünkben. Ha a választás megtörtént, döntsön a fogantyújáról. Reklámajándéknak is nagyszerű, emblémázott változatban esernyője kitűnik a tömegbol.

Esernyő

Hordjunk mindig magunkkal időjárásnak megfelelő esernyőt. Az esernyő hasonló az öltözetre, véd a kiszámíthatatlan természet szeszélyei ellen és egyben öltöztet is. Legyen zápor, zivatar vagy intenzív napsütés, ne felejtsünk el esernyőt vinni magunkkal. Számtalan színben és árnyalatban megtalálják a Promogyár Reklámajándék katalógusában. A méreteik is változatosak nemcsak a színeik. Nagyon sikeresek az állatfigurás, kisméretű esernyők a gyerekek körében. Tárolásuk, méretük révén egészen eltérő lehet: táska, autó, kert vagy akár esernyőtok. Nagyszerű reklámajándék lehet, hála a sokszínűségének, a különböző típusainak. Emblémázás után ideális ajándékként nyújthat át egy eserrnyőt szeretteinek. Reklámajándék katalógusunkban megtalálhat olcsóbb vagy éppen kevésbé olcsó esernyőket. Így mindenki kiválaszthatja az ideális reklámajándékot.